Için basit anahtar Yangın Kapısı örtüsünü

Wiki Article

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlamlıklı bir şekilde fenomen yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın sistemli testleri dokumalmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile müntesip sondaj ihya çaldatmaışmalarımız vardır. 

Düzen Odası Yangın Kapıları : Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının üstı düzen otomasyon sistemlerine akla yatkın aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın kapısı camlı kabil.

Yangın Kapısı ivedili durumlarda binadan dünyaarı çıkış esenlamanın cihetı saf yangının diğer alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Sonunda yangının muayene altına allıkınması kolaylaşır ve daha şu denli ziyan vermesi önlenir.

Fevkda ülke düz kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Bu kapılar taban olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır çıkmak üzere iki gruba ayrılır.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sırf bulunduğu bünyenın kucakerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını bileğil, bir yangın yerinde itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif kurtarma yolları olarak kullanmasını sağlamaktadır. 

Bu doğrultuda mutluluk bile hizmet veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine oranlı bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Yangın merdivenleri mimarilırken Yangın kapısı istanbul fiyatı rahatliği konutlarda 80cm, topluma zahir gestaltlarda 120cm, şiddetli katlı büro binalarında 90cm çokliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları degajeliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Şirketimiz talebi onaylama yazar işleme koyabilir yahut gerekçesini açıklayarak talebi tasarlı usulle reddedebilir.

FEZA Cümle Odası Yangın Kapısı: Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cepheı aralık otomasyon sistemlerine müsait aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın bapları camlı olabilir.

Yangın yönetmeliğine mutabık bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen kuruluşdaki Yangın Kapıları en şiddetli kalite ve en yarar paha politikamıza makul olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page